top of page

Over mij

Horloges, mijn passie

Als gepassioneerd horlogeliefhebber ben ik altijd betoverd geweest door die kleine klokjes die men rond de pols draagt. Waar het in het begin meer draaide rond het dragen & verzamelen van polsuurwerken, begon de interesse zich later meer en meer te focussen op het mechanische aspect van het horloge.

Gecertifieerd  horlogemaker 

Zo begon ik in mijn vrije tijd de eerste horloges uit elkaar te halen, maar laat ons eerlijk zijn, zonder de nodige ervaring is dit niet altijd het beste idee. Gebeten door de horlogemakers microbe heb in 2009 besloten dat ik mijzelf wel degelijk wou bekwamen in de horlogemakerij waarna ik mezelf heb ingeschreven aan de horlogemakers opleiding in het TNA te Antwerpen.

Na een uitgebreide opleiding van 3 jaar (specialisatie mechanische polsuurwerken) mag ik mij gecertificeerd horlogemaker noemen.

Onafhankelijk

Aangezien het moeilijk is om  een (onafhankelijke) horlogemaker te vinden, besloot ik om mij als zelfstandige horlogemaker te vestigen.

Ik hoop op deze manier nog veel horloges te herstellen/onderhoud geven zodat u als eigenaar op deze manier nog lang van uw uurwerk kan genieten.

bottom of page